Bilecik’te bir fabrikada "İş güvenliği" prosedürleri kapsamında verilen yangın alarmı ile olay yerine zamanında gelen itfaiye ekibi göz doldurdu.
Bilecik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikanın yöneticileri, tatbikat amacı ile hiçbir birim ve kurumun haberi olmadan yangın alarmı verdi. Fabrika yetkilileri, alarm üzerine zamanında olay yerine gelen Bilecik Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin hızlı olmasından dolayı son derece memnun kaldılar. Alarm verildikten kısa bir süre sonra fabrikanın sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri olası bir yangın durumunda ne kadar hızlı olduklarını bir kez daha kanıtlamış oldu.
Olay yerine gelen Bilecik Beleyesi ait itfaiye görevlisi Onur Kemal Sağaslan, fabrika çalışanlarına olası bir yangında neler yapılması gerektiği anlatarak gerekli bilgileri verdi. Daha sonra fabrika çalışanları yangın tüpü ile söndürme tatbikatı yaptılar. Yapılan tatbikatın ardından fabrikanın İş Güvenliği Sorumlusu olan Mesut Turan, itfaiye ekiplerine ve fabrikanın sağlık görevlilerine teşekkür etti.