Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Pasinler’de vatandaşlara hitap etti. Yılmaz, “Bizler Erzurum’u nasıl doğunun en iyi, en güzel şehri yaptıysak bu artarak devam ettiğinde de Erzurum daha iyi yerlere gelecektir.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili ve yeni dönemde de aday olan Adnan Yılmaz seçim çalışmalarına devam ediyor. Yılmaz, Pasinler’de Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile birlikte Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yılmaz, vatandaşlarla da bir araya gelerek destek istedi.
Ak Partili aday daha sonra Pasinler’in Altınbaşak mahallesine geçerek burada köy kahvesinde vatandaşlara hitap etti. Konuşmasında köyün sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını kaydeden Yılmaz, Yeni Türkiye yolunda hizmetsiz yerin kalmayacağını kaydetti.
Yılmaz; Sunak, Uzunark ve Alvar mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Vatandaşlarla sohbet eden Adnan Yılmaz’a Pasinleer genelinde büyük ilgi gösterildi. Yılmaz ise, “Bizler Erzurum’u nasıl doğunun en iyi, en güzel şehri yaptıysak bu artarak devam ettiğinde de Erzurum daha iyi yerlere gelecektir. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Her ilçemiz ayrı bir değere sahip. Kimi enerji, kimi tarımı, kimi kayvancılığı, kimi turizmi kimisi de yöresel ürünleri. Her bir ilçemiz ayrı bir yatırım merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu.