AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.
AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 72. danışma Meclisi toplantısına İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, milletvekili aday adayları ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis
üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, yaptığı konuşmada, AK Parti’nin, kuruluşundan itibaren milletin büyük teveccühüne mazhar olduğunu, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıktığını söyledi. AK Parti kadrolarının Türkiye’nin son 13 yılında elde ettiği büyük başarılara, rekorlara, gelişmelere imza attığını ifade eden Yeşiltaş, şöyle devam etti:
"Bu başarılarda hepinizin katkısı bulunmaktadır. 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışan ilçe yönetimime, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, mahalle gönüllü yöneticilerine, sandık görevlileri, sandık müşahitlerine şimdiden teşekkür ederim. Ancak önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Seyhan ilçe teşkilatları olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam diyoruz. STK, dernek, ev ziyaretleri, düğün, taziye, esnaf ve hastane ziyaretleri gibi programlar ile gücümüz yettiğince ziyaret edip iç içe olmaya çalışıyoruz. Programlar çerçevesinde ilçe danışma meclisi toplantılarımızı, bölge toplantılarımızı düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bunun yanında en önemlisi yoğun katılımlarla İlçe Danışma Meclisi ayarında Mahalle Danışma Meclisi toplantılarımızı yapmaya başladık. Önümüzdeki hedefimiz 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden başarıyla çıkmak, Başvuran 142 aday adayımızla beraberiz hangisi ilk 14’e girerse bizler Seyhan İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazırız. İnşallah 7 Nisanda adaylarımız belli olduktan sonra hep birlikte yoğun bir tempoyla sahalarda çalışmalara devam edeceğiz. Allah kısmet ederse başbakanımızın hedefi olan 400 milletvekilini ülke genelinde çıkarıp daha güçlü Anayasaya katkı koyacağız. İnşallah Adana olarak 6 olan milletvekili sayımızı daha da fazla artırarak Adana’da yüzde 50 oy potansiyelini yakalamaktır. Milletimize söz verdiğimiz gibi yeni Türkiye yoluna istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz önümüzdeki seçim sürecinden de güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır."
7 HAZİRAN’DA DAHA GÜÇLÜ ANAYASA
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ise 7 Haziran genel seçimlerinin sadece Türkiye değil bütün dünya için çok önemli olduğunu söyledi.
Seyhan ilçe teşkilatının Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yoğun bir tempoyla çalışıp güzel bir sonuç elde ettiğini belirten Yeni, "İnşallah 10 Ağustostaki Adana genelindeki olumlu sonucu daha da geliştirerek 2015 genel seçimlerinde istediğimiz noktaya getireceğiz. Hamdolsun Türkiye çok daha iyi yerlere güçlü bir şekilde gelecektir. Bizler Seyhan ilçe teşkilatının başarılı çalışmalarını biliyoruz. Bu yüzden 7 Haziran günü seçimlerde kendilerine çok büyük görevler düşecektir 7 Nisanda adaylarımız açıklandıktan sonra uykumuzdan biraz daha fedakarlık yapacağız ve sahalarda en iyi şekilde çalışarak inşallah seçimlerde gerekli milletvekili sayısına ulaşarak daha güçlü anayasa kuracağız" diye konuştu.