Eğitim Bir Sen Manisa Şubesi Kadınlar Komisyonu ilçelerdeki yapılanmasını adım adım hayata geçiriyor. Yeni Kurulan Soma Kadınlar Komisyonunu ziyaret eden Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, büyük bir hızla teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Yunusemre İlçe Kadınlar Komisyonu Başkanı Anıl Akdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Eğitim Bir Sen Soma Kadınlar Komisyonu Başkanı Gülşah Arıkan ve yönetimini ziyaret etti.
Soma Öğretmenevinde gerçekleşen ziyarete Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Soma Temsilcisi Ahmet Acar ve yönetim Kurulu ile Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici de katıldı.
Dikici, Soma’da yeni oluşturulan kadınlar komisyonuna başarılar diledi. Başkan Acar da yeni oluşturulan Kadınlar Komisyonuna başarılar dilerken yönetim olarak her türlü faaliyetlerine destek sözü verdi.
Eğitim Bir-Sen Manisa Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, yeni kurulan ilçe kadınlar komisyonuna başarılar dilerken, Manisa merkez ve ilçelerinde teşkilatlanmalarını tamamlamaya çalıştıklarını, Soma’nın da kendi iç dinamikleriyle kadınlar komisyonunun başarılı ve etkin olacağına inandığını söyledi. Mehtap Şirin, “Yeni Medeniyetimizin oluşturulmasında eğitimciler olarak bizlerin görevi büyük. Bu yüzden, ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Eğitim Bir-Sen ailesi olarak bizler sorumluluklarımızın bilincindeyiz” dedi.
Bir kadın olarak evde çocuklarına, öğretmen olarak ta okullarda öğrencilere sahip oldukları değerleri hatırlatarak ya da öğreterek bu medeniyetin oluşmasında üstün bir rol oynayacaklarının altını çizen Şirin, Kadınlar Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Ziyarette Başkan Gülşah Arıkan da, “Eğitim Bir Sen Soma Kadınlar Komisyon olarak Soma için, Manisa ve ülkemiz için her türlü fedakarlığa, etkinliğe ve yardıma hazırız” diye konuştu.
Ziyaret verilen akşam yemeğinin ardından sona erdi.