Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri AŞ bünyesinde bulunan buz pistine, sömestr tatilinde öğrenciler ücretsiz olarak girdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yaptırılan buz pisti, sömestr tatilinde öğrencileri ağırladı. Spor Etkinlikleri AŞ tarafından 15 günlük yarıyıl tatilinde öğrencileri ücretsiz olarak ağırlayan buz pistini, 10 günde 3 bin kişi ziyaret etti.
Buz Pateni Tesis Sorumlusu Özgür Sinopluoğlu, "Kayseri Büyükşehir Belediyemizin Buz Pateni Pisti’nde okulların yarı yıl tatiline girmesi ile beraber 6-15 yaş arasındaki çocuklarımız saat 14:00 ile 17:00 arasında ücretsiz kullanımına açtık. Sadece ücretsiz girişlerin haricinde çocuklarımıza kış okulu paten hizmetini de verdik. Buraya gelen çocuklar ve veliler verilen hizmetten dolayı bize teşekkür ediyorlar" dedi.
Spor eğitmeni Servet Özdemir ise, "Buz Pisti’nde sömestr tatili ile beraber çok yoğun bir talep gördük. Belediyemizin sömestr tatilinin başından beri başlattığı günden beri günlük 300 kişi toplamda 10 günlük süre içerisinde 3 bin kişiyi bulduk. Veliler bizlere sürekli teşekkürlerini sunuyorlar" ifadelerini kullandı.