Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat’ın 7 Haziran seçimlerinde 4 milletvekilinin tamamını çıkaracağını belirterek, Yerköy ilçe halkından dördüncü sıra milletvekili adayı İskender Minar’a oy istedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Tanıtım Programı’na katılan Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti 4’üncü sıra milletvekili adayı İskender Minar’ın, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren AK kadroların içerisinde yer aldığını belirterek, “İskender Minar 2007 yılında da milletvekili adayı olmuştur, ancak kısmet değilmiş ve 2015 seçimlerinde de milletvekili adayı olmuştur, adaylığı da milletvekilliği de hayırlı olsun” dedi.
Özellikle Yerköy ilçe halkına seslenen Bozdağ, “Yerköylü kardeşlerime sesleniyorum, çünkü Yerköy’den başka bir siyasi partiden milletvekili arkadaşımız var. AK Parti’nin dördüncü sırası ile MHP’nin birinci sırasının rekabeti var bu seçimde. Yerköylüler bir tercihte bulunacak. İktidarda bir milletvekili mi yoksa muhalefette sadece laf ebeliği yapan bir milletvekilliği mi bunun kararını verecek. AK kadroda Ankara’dan Yozgat için Yerköy için icranın başında olan bir milletvekili mi yoksa iktidara sorduğu sorularla övünen sorudan laftan başka icraatı olmayan birisi mi? Onun için ben diyorum ki Yerköylü kardeşlerimiz geçen dönem AK Parti’den alıp MHP’ye verdiği oyları şimdi bu sefer oradan alıp AK Parti’ye verdikleri zaman İskender Minar, Yozgat’ın dördüncü milletvekilidir şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.