Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ne (GAİB) veda ziyaretinde bulundu.
Vali Ata, GAİB ziyaretinde Koordinatör Başkan Abdülkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan’la bir araya geldi.
GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz ve Halı ihracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan ziyarette, Vali Ata’ya görev süresi boyunca Gaziantep’e verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, Vali Ata’nın Gaziantep’te toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir hizmet anlayışı içerisinde hareket ettiğini ifade etti.
Gaziantep’te yaklaşık 4 yıldır görev yaptığını ifade eden Vali Ata ise, kentin hem ekonomik, hem de eğitim alanında gelişmesi adına özverili çalışmalar yürüten GAİB’e teşekkür etti.
GAİB Başkanı Çıkmaz, konuşmaların ardından günün anısına Vali Erdal Ata’ya işlemeli ibrik hediye etti.
Öte yandan ziyarette, GAİB yönetim kurulu üyeleri Mehmet Teymur, Bahattin Kılınç, Kemal Çakmak, Mahmut Konukoğlu ve GAİB Genel Sekreteri Fatih Yumuş, Genel Sekreter Yardımcısı Mikail İrtegün ile Aydın Kutlu’da hazır bulundular.