Galatasaray Divan Kurulu’nun olağanüstü toplantısı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde bulunan çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.
Başkan Duygun Yarsuvat ile yönetim kurulu üyeleri Dursun Aydın Özbek, Ebru Köksal, İsmail Sarıkaya, Hasan Murat Atay ve Ural Aküzüm’ün de katıldığı divan kurulu toplantısında Galatasaray eski başkanları Ali Tanrıyar ile Faruk Süren de hazır bulundu.
Toplantının başlangıcında Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, üyeliğe yeni hak kazanan kişilere yönelik olarak, kurulun kuruluşu, işlevi ve çalışma esasları ile kulüp hakkında bilgi verdi. Daha sonra, Galatasaray Divan Kurulu üyeliğine hak kazanan ve üyelikleri kulüp yönetimi tarafından onanan kişilere beratları verildi.
Bu bölümde, Divan Kuruluna 221 yeni üyenin dahil olduğu açıklanırken, isimler tek tek okunup, katılımcılar arasında bulunan kişilere beratları sunuldu. Yeni üyelerin de katılımıyla divan kurulunun toplam üye sayısı 2038’e ulaştı. Eski başkanlardan Ali Tanrıyar, eşi Selma Tanrıyar’a; Faruk Süren ise kızı Yelda Elmas’a divan kurulu üyelik beratlarını takdim etti.
Toplantıda, 2014 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nün uluslararası organizasyonlar ve Türkiye şampiyonalarında başarı kazanmış olan antrenör ve sporcularına da ’Divan Başarı Beratı’ verildi.