10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti bir dizi etkinlik düzenleyerek basın mensupları ile bir araya gelecek.
Kurulduğu günden bu yana Malatya’da yerel basının her zaman yanında olan, ben değil biz mantığı ile hareket eden Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de düzenleyeceği etkinliklerle bu günü kutlayacak.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti olarak kutlamalar çerçevesinde 9 Ocak Cuma günü Battalgazi Belediyesi tarafından organize edilen yemek programında gazeteciler ile bir araya gelecek. Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak bu etkinliğin ardından ise 10 Ocak’ta MalatyaPark AVM yönetimi tarafından düzenlenecek sabah kahvaltısında DoubleTree by Hilton Otel’de saat 10.00’da bir araya gelinecek. Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla en büyük etkinlik ise akşam saat 19.00’da Makro Alışveriş Merkezinde bulunan Divanpark Restaurant’ta gerçekleştirilecek.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan Mikail Pelit kısa bir yazılı açıklama yaparak “Çeşitli etkinliklerin yer alacağı bu gecede Malatya’da yayın yapan, televizyonlar, gazeteler, radyolar, dergiler ve internet sitesi yönetici ve çalışanlarının tamamı katılacak. MGTC, moral ve motivasyon adına düzenlenecek olan bu etkinliklerde Malatya’daki tüm basın mensuplarını aramızda görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyacağız”dedi.