Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sivas Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis müdürleri, amirleri ve basın mensupları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklarla gösteri maçı yaptı.
Emniyet Müdürlüğü bahçesinde oynanan karşılaşmayı İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut ve çok sayıda davetli izledi. Karşılaşmada kentte görev yapan basın mensupları da yer aldı. Oldukça keyifli geçen organizasyon sonucu Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan Sevgi Evleri çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.
Çocuklara polis sevgisini göstermek istediklerini söyleyen Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, “Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü haftasını kutluyoruz. Bu haftayı kutlarken yapmış olduğumuz çeşitli etkinlikler var. Geleceğimizi teminatı olan çocuklarımızla bir faaliyet yapmak istedik. Emniyet Spor ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yaptık. Bizim meslektaşlarımız, basın mensuplarından arkadaşlar ve çocuklarımızla beraber bir maç düzenledik. Polis sevgisini artırmak istiyoruz. İnşallah amacına ulaşmıştır” dedi.
Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut ise, “İl Emniyet Müdürlüğü’ne vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Sevgi evlerimizde bakım altında olan 11 tane çocuğumuz emniyetin alt yapısı altında futbol oynuyor” diye konuştu.