Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Alper Durur, sahalarında kazandıkları Hatay Büyükşehir Belediye maçının üzerlerindeki baskıyı azalttığını ve bundan sonraki süreçte hedeflerinin play-off olduğunu söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Orduspor Bayan Basketbol Takımı 7 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı OGM Orman Gençlik maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hatay BŞB maçında alınan galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Orduspor Baş antrenörü Alper Durur, artık üzerlerindeki yükün azaldığını, seri galibiyetler alarak play-off için çalışacaklarını belirtti. Takımda hiçbir sakatlık probleminin olmadığına dikkat çeken Durur, Ankara deplasmanın zorlu geçeceğini ifade etti.
"ÜZERİMİZDEKİ BASKI AZALDI"
Orduspor Bayan Basketbol Takımı Baş antrenörü Alper Durur, Orman Gençlik takımının çıkış yapmak istediğini belirterek, zor bir maçın kendilerini beklediğini vurguladı. Takımda havanın çok iyi olduğunu anımsatan Durur, "Hatay maçı bizim için çok önemliydi ve galip geldiğimiz için takım olarak çok mutluyuz. Alınan bu galibiyet üzerimizdeki yükü hafifletti. Matematiksel olarak herşey belli değil ancak zorlu maçları atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki hedefimiz her maçı son maçımız gibi oynayarak play-off mücadelemizi devam ettirerek, Ordu şehrine başarılar getirmek istiyoruz. Orman Gençlik maçı bizim için zor bir maç olacak, Ankara zor bir deplasman. Çalışmalarımız çok iyi, takımda sakat oyuncu yok ve moral motivasyonumuz başarıya endekslendi. Orman Gençlik takımı da istediği sonuçları alamasa da artık çıkış yapıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. Ankara’da çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah gülen taraf biz oluruz" dedi.
"ARTIK ÇOK İYİ TAKIM OLDUK"
Sezona yeni bir takımla başladıklarını ve adaptasyon sürecini atlattıklarını ifade eden Alper Durur, "Sezona geçen yılın kadrosundan çok farklı bir kadro ile başladık. Yeni transferlerimiz oldu. Bu süreçte giden-gelen oyuncularımız olsa da takım artık bir birini tanıyan takım oyununu ortaya koyan mücadeleler vermeye başladı. Basketbol’da bazı şeylerin oturması lazım biz bu süreci atlattık ve artık çok iyi bir takımız. Çok mücadele edeceğiz Ordu’yu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ordu’da bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan kemik seyircimize teşekkür ederiz. Onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız" diye konuştu.