ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Osman Özköylü, zor bir karşılaşma yaşadıklarını belirtirken, Osmanlıspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker ise ilk yarıda iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda penaltıdan gelen golle yıkıldıklarını söyledi.
PTT 1'inci Lig'de evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, zor olarak nitelendirdiği karşılaşmadan tek puanla ayrıldıklarını belirterek, "İyi oynayan bir takım karşısında zor bir maça çıktık. Savunmada kan paylaşımından dolayı sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda yapılan değişiklikle oyunu sağladık ve beraberliği sağladık. Rakibe karşı iyi bir oyun sergiledik. Rakip oyunu bırakmadan iyi bir performans sergileyerek oyunu bırakmadı. Birkaç eksikliğimizin ardından önümüzdeki maçlarda daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Eksikliklerimizi tamamlayacağız" dedi.
Geç kaldığını söyleyerek bir an önce açıklama yapıp gitmek isteyen Osmanlıspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker ile basın mensupları arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tütüneker, tartışmanın ardından özür diledikten sonra açıklama yaptı. Tütüneker, penaltıdan gelen golle beraberliği yakaladıklarını ifade ederek, "Keşke penaltıdan atılan gol olmasaydı. İkinci yarı Şanlıurfaspor galip gelebilirdi. İlk yarı biz iyi oynadık, ikinci yarıda Şanlıurfaspor iyi oynadı ve maç berabere kaldı. Bundan sonraki maçlara bakacağız" diye konuştu.
FOTOĞRAF