TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig'de deplasmanda Hacettepespor ile 0-0 berabere kalan 1461 Trabzon'da teknik direktör Hamdi Zıvaloğlu, Fethiyespor maçında iyi mücadele ederek kazanan taraf olmak ve bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.

Zıvaloğlu, yaptığı açıklamada, pazar günü sahalarında oynayacakları Fethiyespor maçının hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.

Ligde 2 ya da 3 maçlık periyotlara bakmadıklarını anlatan Zıvalıoğlu, "Biz ligi hafta hafta olarak değerlendiriyoruz. Çarşamba günü bir maç oynadık ve pazar günü bir maçımız daha var. Üzülmeye de çok fazla vaktimiz yok. Tek düşüncemiz Fethiyespor maçını kazanarak ilk 5 iddiamızı sürdürmek" dedi.

Zıvaloğlu, zor bir maçı geride bıraktıklarını ve kendilerini yine zor bir karşılaşmanın beklediğini ifade ederek, "Ligde kolay maç yok. Kendi istediklerimizi yapar ve sahaya yansıtırsak, yaptığımız çalışmalarla Fethiyespor karşısında iyi bir sonuçla ayrılırız. Çıktığı maçları kazanmak için yoğun çaba gösteren bir takımımız var. Fethiyespor maçında iyi mücadele ederek kazanan taraf olmak ve bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz" diye konuştu. 

Taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Zıvaloğlu, taraftarın desteğiyle futbolcuların sahada daha da kuvvetleneceğini kaydetti.