BAYBURT (AA) - İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şube temsilcileri ile Bayburt'ta görev yapan kamu kurum müdürleri, Türkiye Yazarlar Birliğince "Yılın Fikir Adamı" seçilen Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu'yu ziyaret etti.

Böylesi anlamlı bir ödülün Tozlu'ya verilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten İlim Yayma Cemiyeti Bayburt Şube Temsilcisi Hüsnü Yağmur, "Necmettin Tozlu hocamız bizlerin sürekli fikirlerine başvurduğumuz çok değerli bir fikir adamımız ve ağabeyimiz. Türkiye Yazarlar Birliği'nin, ülkemizin yetiştirdiği değerli hocamıza böylesi önemli ödülün verilmesi bizleri çok mutlu etti" dedi.

Tozlu ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve ödülün ardından ziyaretine gelen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Tozlu, ayrıca ziyaretine gelen kamu kurum müdürlerine "Eğitimden Felsefeye" adlı 3 ciltlik eserini hediye etti.

Ziyarete, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Ferhat Özbaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ile Sağlık İl Müdürü Dr. Zülkarni Özbek katıldı.