AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu Muradiye ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
AK Parti Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Kadın Kolları Başkanı Elif Demircanve partililer tarafından coşku ile karşılanan Kandaşoğlu, partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
“GENÇLERİMİZ İŞSİZLİKTEN KIVRANIYOR”
Burada partililere seslenen AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu 20 yıldan bu yana bu işin içinde olduğunu belirterek, “Ben bu sahada baya mücadele ettim. Bu ilin güzelleşmesi için, bu ilin güçlenmesi için, güzel yerlere gelebilmesi için her türlü mücadeleyi verdim. Vekil olursun, olmazsın ama ben kendi konumumda, kendi oda başkalığı dönemimde ne gücüm var ise bu memleket için kullandım. Muradiye’de ilçe başkanıyla, ilçe yönetimiyle iyi bir diyalog kurarak çok iyi bir hizmet yapacağımıza inanıyorum. Sizden büyük destek bekliyorum. Her zaman gelip bizden hesap sorabilirsiniz. Size çok faydalı olacağıma inanıyorum. Biz halkımız için, halkımızın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için her türlü riski göze alarak bu yolda çıktık. Bundan sonrada o riskleri almaya devam edeceğiz. Çünkü sizler bizim için çok önemlisiniz. Bugün Van’da en çok işsiz olan gençler Muradiye’de bulunuyor. Bugün Muradiye’de 4-5 bine yakı gencimiz işsizlikten kıvranıyor. Biz her zaman haklının yanındayız. Biz daha önce inşaatlarda da çalıştık. O dönemler neysek, vekilde olsak aynen kalacağız. Ne tavrımız değişecek, ne şeklimiz değişecek, nede şemailimiz değişecek. Eskiden neysek bundan sonra da o olacağız. Bizde ikiyüzlülük yoktur. Allah’ın izni ile bu kardeşiniz değişik bir politika ile siyaset yapacak. Bütün herkesin desteğini bekliyorum dedi.
Daha sonra söz alan İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Zahir Kandaşoğlu’nun herkes tarafından yakinen tanındığını belirterek, “Zahir beyi renkli kişiliği ile duruşu ile ve yaptığı konuşmaları ile yakinen tanıyoruz. Kendilerine tekrar Ak Parti’yi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Yine aramızdalar. Güçlü bir adayımızdır. Dik duruşu ile Ak Parti’ye güç katmıştır. Bende teşkilatım ve partim adına kendisini tebrik ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sona erdi.