Türkiye Futbol Federasyonu 2015-2016 sezonunda birinci transfer ve tescil dönemi 9 Haziran günü başlarken, Bilecik’i Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil edecek Bilecik İl Özel İdarespor’da belirsizlik sürüyor.
Geçtiğimiz sezon Bilecik Bölgesel Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Bilecik İl Özel İdarespor 2015-2016 sezonunda birinci transfer ve tescil döneminin açılmasının ardından herhangi bir kıpırdanma göze çarpmazken, takımın akıbeti belirsizliğini koruyor. Konu hakkında görüşlerini aldığımız Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, mevcut futbolcular ile antrenmanlara devam ettiğini belirtti. Kol, “Birinci transfer ve tescil döneminin başladı. Temmuz ayından BAL başvuruları yapılacak. Şuna için takımda gelen giden bir şey yok. Önümüzdeki günlerde takımının durumlar daha netlik kazanır” dedi.
Ayrıca, Bilecik İl Özel İdarespor şampiyon olduğu zaman Bilecik’in bürokratları ve ileri gelenleri isim değişikliği yapılarak BAL’de mücadele edileceğini bildirmişler, o zamanda ise takımın adını 1299 Bilecikspor olarak belirlemişlerdi.