Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda müzikal çocuk tiyatrosu düzenledi.
İlçedeki ana sınıfı ve ilköğretim okullarına yönelik oluşturulan etkinlikte Samsun Küçük Eller Çocuk Tiyatrosu, Su Damlası adlı oyunu sahneledi. ’Dünyadaki suyun önemi’ mesajlı tiyatroya çok sayıda öğrenci izleyici olarak katıldı. Sosyal mesaj içerikli öğretici ve eğitici tiyatro minik izleyicilerden büyük beğeni topladı.
"Minik öğrencilerimizin yüzündeki tebessümü görmenin mutluluğu bizlere yeter" diyen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nimet Koç, "Miniklerimiz için güzel bir aktiviteye imza attık. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Samsun Küçük Eller Çocuk Tiyatrosu’na tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Tiyatronun önemli bir sosyal mesaj içermesi bizler için önemli. Çocuklarımızı eğlendirirken suyun önemini aşılamayı amaç edindik. Katılım gösteren herkese Yardım Sevenler Derneği adına teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir” şeklinde konuştu.
Tiyatronun geliri Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak aktarıldı.