Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan ve aynı daire çalışanlarından Osman Arsal’ın “Issık Gölden-Alatau’ya Kırgızistan-Kazakistan” adlı ortak fotoğraf sergileri Tarihi Kız Lisesi Sergi Salonunda sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinde oluşan serginin açılışında yoğun bir AFAD’lı sanatsever topluluğu bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Daire Başkanı Ozan Aksu ve Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı’nın birer konuşma yaptıkları sergi, yoğun ilgi gördü.
Ozan Aksu, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirterek, "Özellikle fotoğraf sanatı konusunda Adananın şanslı bir kent olduğunu düşünüyorum.Konu bakımından ve yetişen sanatçı zenginliği dikkat çekici olduğu kadar gurur da veriyor" dedi.
Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ise, iki çalışma arkadaşı ile de gurur duyduğunu belirterek, "Çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Bu tür etkinliklerin çalışma stresini hafiflettiği gibi kişinin işine daha fazla motive olmasını sağlar. Tekrar kutluyor ve her iki mesai arkadaşımın başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Renkli, büyük boy 44 fotoğraftan oluşan sergi, iki hafta süreyle açık kalacak.