Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan 2014-2015 Sezonu Devre Arası Temsilci Semineri sona erdi.
Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Üst Klasman Temsilci grubuna hitaben yaptığı konuşmasında sezonun ilk yarısında eşgüdüm içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde önemli bir sorun yaşanmadığını belirterek, ligin ikinci yarılarının önemine dikkat çekerken, ikinci yarının çok daha hassasiyet taşıdığını belirtti. Temsilci seminerinin bu günkü bölümüne misafir olarak TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da katıldı.
Ayrıca, seminerin son gününde TFF Hukuk Müşavirliğinden Av. Sercan Teker raporların hukuki boyutu ve talimatların uygulanması ile ilgili bilgilendirmeler yaptı. Eğitim çalışmaları kapsamında Kurul Raportörü Altan Kutucu ilk yarının istatistiki değerlendirmesini yaparken, Eşgüdüm Yönetmeni Bedri Dölkeleş rapor hataları ve hatırlatmalar aktarılırken, Temsilci İşleri Müdürü Baki Şahin ise e-bilet, akreditasyon ve idari konularda bilgilendirmeler yaptı. Tüm temsilcilere eğitimlerin genel değerlendirilmesine yönelik Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Adnan Sevim tarafından hazırlanan anket de düzenlendi.
Seminer, Başkan ve Kurul üyelerinin yaptığı bire bir görüşmeler ve ikinci yarı başarı dilekleri ile sona erdi.