AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Bahçesaray İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Şahin ve beraberindekiler, Bahçesaray yolunda sürdürülen karla mücadele çalışmaları nedeniyle zaman zaman beklemek zorunda kaldılar. Bu esnada yol açma çalışmalarına katılan Karayolları ekipleri ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Şahin, Bahçesaray ilçesine geçti. AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Orhan ile partililer tarafından karşılanan Zafer Şahin ve beraberindekiler, parti binasındaki sıcak sohbetin ardından ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Vatandaşların ve partililerin “Herkes temayülden önce gelip gitti, bizi unuttu. Size teşekkür ediyoruz, temayül yoklaması bitmesine rağmen bizleri unutmadınız” dediler.
Yoğun ilgi gören Şahin ise, “Bahçesaray benim için diğer ilçelerimiz kadar önemli bir ilçedir. Temayül öncesi veya sonrası bizler için hiç fark etmez, mühim olan unutmamak, unutulmamaktır. Yoğun bir çalışma dönemi yaşıyoruz, gidemediğimiz, ulaşamadığımız yer kalmasın istiyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Sorunlarını bir nebze dahi merhem olabilmek için koşturuyoruz” dedi.
Partililer ise, Şahin’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.