Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘İktidara Yürüyüş’ gecesinde konuşan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, seçimlerde kimsenin ummadığı kadar oy patlaması yaşanacağını söyledi.
MHP Kayseri Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Kadir Has Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘İktidara Yürüyüş’ programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın programa katılanlara teşekkürlerini ileterek, “Kadın Kolları İl Başkanlığımızın düzenlediği iktidara yürüyüşümüzün Kayseri’de resmi olarak başlangıcını yaptığımız bugünde Cenab-ı Allah’ın yar ve yardımcımız olmasını diliyor yanımızda olan, olamayan tüm gönüldaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Programda konuşan MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ise, içinde sevgi olmayan hiçbir hareketin başarıya ulaşamayacağını söyleyerek, “İçinde sevgi, umut ve tertemiz bir gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüyüş gecesine katılımınızdan dolayı teşekkürü borç bilirim. 13 yıldır çocukları, geleceği, kalbi kırılan Türk milletinin kalbini kazanarak onu yeniden güçlü ve geleceğe umutla bakan bir ülke haline getirmek ancak sevgiyle mümkündür. Ancak sevgiyle aziz vatandaşlarımızın kalbine girebilir ve onları kazanabiliriz. Sevgiyle, girilmeyen her kapıdan girebiliriz. Aziz milletimize kendimizi anlatabilir ve Allah’ın izniyle sevgimizle, yüreğimizle iktidar yapabiliriz. Ülkemiz ve özellikle Kayserimiz zor durumdadır. Vatandaş evine ekmek götürmekte zorlanıyor. Ne işçi memnun halinden ne işveren. Sokakta güler yüzlü insan kalmamış, gençlerde gelecek kaygısı hat safhaya ulaşmış. Ülkenin her yerinde mutsuz, huzursuz insan yığınları. Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilali her kapıdan bir güneş gibi girip bu dertleri çözecektir inşallah” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından milletvekili adaylarını sahneye davet etti.
“KİMSENİN UMMADIĞI OY PATLAMASI GERÇEKLEŞECEK”
MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, önümüzdeki seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy patlaması yapacağını dile getirerek, “Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, kimsenin ummadığı bir oy patlaması gerçekleşecektir. Türkiye’nin her yerinde, her bucağında herkes ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diyor. Biz de diyoruz ki ‘Sizi kurtarmamız için önce bunları sandığa gömün, bizi iktidar yapın’. Hepsi ‘Sizin yanınızdayız’ diyor. Birileri bundan çok alınıyor. Diyor ki, ‘Yusuf Halaçoğlu tutmuş Devlet Bey’in peşinden gidiyor’ diyor. Dürüst mü dürüst, vatanperver mi vatanperver, dimdik duran, milliyetçi olan, milliyetçiliğinden asla taviz vermeyen, cebindekini şehide dağıtan, cebini doldurmayanın yanında olmayacağız, peşinde olmayacağız da nerede olacağız? Bu dava muhakkak iktidar olacaktır Allah’ın izniyle. Üç hilal sadece Erciyes’in değil, üç hilal Türkiye’nin gönderine çekilecektir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ceplerini dolduranlar, vatan toprağını terk edip ihanet içinde olanlar, hepsi inşallah iktidarımızda Yüce Divan’a çıkacak” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından program, Sanatçı Atilla Yılmaz’ın konseri ile devam etti.