PTT 1'inci Lig'de sahasında oynadığı son 3 maçı kaybederken kalesinde 9 gol gören Bucaspor'da teknik direktör Mustafa Bahadır, kötü gidişatı mental bozukluğa bağladı.
3-0 kaybettikleri Antalyaspor maçından önce deplasmanda Adanaspor'u yendiklerini, ancak bu galibiyetin takıma yaramadığını söyleyen Mustafa Bahadır, "Oyuncuların fiziksel problemi yok, sorun kafalarda. Deplasmanlarda alınan başarılı sonuçlardan sonra, (Nasılsa kümede kaldık) havasına giriyorlar. Bunu aştığımız zaman başarılı oluruz" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada olayın psikolojik yönüyle de ilgileneceklerini belirten Mustafa Bahadır, "Bu süreçte oyuncularla teke tek ve toplu görüşmeler yapacağım. Böyle kaliteli bir oyuncu grubunun aldığı sonuçlar normal değil. İki olay üzerinde duruyorum. Ya rehavet ya da özgüven eksikliği. Biraz disiplinsizlik de var. Ancak kalan haftalarda bu sorunların üstesinden geleceğiz" yorumunu yaptı.
Mustafa Bahadır, kalan 9 maçta 38 puan ve üzeri toplamaları durumunda yeni sezonda da PTT 1'inci Ligi'nde olacaklarını tekrarladı.