Milletvekili Aday adayı iş adamı Sedat Alpkıray’ı makamında ağırlayan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya’da 66 aday adayı müracaatının olduğunu belirterek her adaya başarılar diledi.
Kendisini ziyaret eden Sedat Alpkıray’ın daha öncede AK Parti’de olduğunu ve bir dönemde belediye meclisi üyeliğinde bulunduğunu belirten Kahtalı, “Partimizi tanıyan bir isim. Kuruluşundan yana da destek veren bir kardeşimiz. Malatya’da çok kıymetli çalışmaları var ticari olarak da iyi bir kariyerleri var. Emin, dürüst güvenilir bir arkadaşımız” dedi.
Malatya’da 66 aday adayı olduğunu açıklayan Kahtalı, “Sedat’ta bunlardan birisi. İnşallah kamuoyu yoklaması, temayül ve üst kuruldaki mülakattan iyi bir sonuç ile ayrılır. Ben bugüne kadar olduğu gibi olsa da olmasa da desteğini yanımızda görmek istiyorum” dedi.
Milletvekili Aday adayı Sedat Alpkıray ise yoğun çalışmaları arasında kendilerini kabul ettiği için Kahtalı’ya teşekkür ederek “İnşallah adaylık sürecinde bir şans verildiği takdirde teşkilatımızla bundan önce de olduğunu gibi bundan sonrada da güzel bir çalışma içerisinde olacağız. 7 Haziran seçimlerine kadar tüm gücümüzle elimizden geleni yaparak yeni anayasanın çıkarılması adına istenilen sayıya ulaşmak için tüm gerekli çalışmaları yapacaklarını söyleyen Alpkıray, bundan sonrada AK Parti ile iç içe çalışacağını sözlerine ekledi.