Türkiye Tenis Federasyonu’nun 13 yaş üstü tenis maçı turnuvası hafta sonu Adana’da yapıldı. Şanlıurfa’dan Gülistan Hurma turnuvayı 2. Olarak tamamladı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Murat Önen, sporcuların gösterdiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Önen, Milli Takım seçmelerine gitmeyi hak kazanan Gülistan Hurma, Fadile Çılpan ve Emine Çiftçi’ ye başarılar dileyerek Milli Takım seçmelerinde başarılı bir şekilde Şanlıurfa’yı temsil edeceklerine inanıyorum , Şanlıurfamız bütün spor dallarında sürekli Milli Takım seçmelerine sporcu gönderen bir İl haline geldi buda bizim doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Tesisleşme adına il Müdürümüz Ertuğrul Yıldız çok büyük çabalar harcalayarak her alanda spor faaliyetlerinin gelişmesine olanak sağladı. Sporcularımız haftanın her günü bu tesislere gelerek çalışmalarını gerçekleştirebilir. Biz onlar için buradayız ve sporcularımıza en iyi şekilde hazırlayarak onlara geleceklerinde yön verme adına yardımcı oluyoruz” dedi .
Tenis İl Temsilcisi Faysal Uyar, " Bizim başarımızda en önemli desteği unsur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız beydir. Bize sonsuz maddi ve manevi destekleri sporcularımızı ve biz antrenörleri motive ederek onkara morel olmuştur. Bu çerçevede yapmış olduğumuz çalışmalarda Milli Takım seçmelerine 3 sporcumuzu göndermiş bulunmaktayız. Bize bütün desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Spor Şube Müdürü Murat Önen ve Murat Bağış’a teşekkür ederim” dedi.