Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz ay Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Akif Celalettin Şimşek’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Başsavcı Şimşek’te ziyaretten dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik geçtiğimiz ay yayınlanan kararnameyle Düzce’den Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Akif Celalettin Şimşek’i makamında ziyaret etti. Başsavcı Şimşek’in Manisa’ya güzel hizmetler yapacağını ifade eden Başkan Çelik, “Görevine yeni başlamış olan Cumhuriyet Başsavcımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Adalet hepimiz için son derece önemli. İnanıyorum ki Başsavcımız Manisa’mızda çok güzel hizmetler sunacaktır. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen bir konu olursa, kurumlar arası dayanışmanın gereği olarak Sayın Başsavcımızın yanında olacağız. Kendisine Şehzadeler şehri olan, Fatih’in, Kanuninin, Evliyaların şehri olan Manisa’mıza hoş geldiniz diyorum” dedi.
Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çelik’e teşekkür etti.