Karaman Belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarına Beyazkent Mahallesi’nde devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda eskiyen ve kullanılamaz hale gelen kaldırımlar tamamen sökülerek yenileniyor.
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Altyapısı biten tüm mahallelerde yol yapım ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Karaman her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Karamanımızı daha modern bir hale getirmek için tüm imkânlarımızla, mahallelerimizin hepsine hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Mevsim şartlarının da elverişli bir şekilde devam etmesiyle şehrin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle merkez mahalleler dışında kalan altyapısı tamamlanmış ve kaldırım çalışması yapılmayan yerlerde, yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz şu an Beyazkent Mahallesi’ndeki kullanılamaz hale gelen kaldırımları yeniliyor. Kaldırım çalışması tamamlandıktan sonra da çalışma yapılan bu mahallelerde asfalt serimine başlanacak” dedi.
Bazı mahallelerde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, bazılarında ise devam ettiğini belirten Çalışkan, "Bilindiği üzere bazı mahallelerimizde, özellikle doğalgaz çalışmaları başta olmak üzere bir takım alt yapı çalışmaları devam etmekte. Belediye olarak alt yapısı tamamlanan mahallelerimizde havaların da ısınması ile sıcak asfalt uygulaması yapacağız. Alt yapı çalışmaları henüz başlamamış mahallelerimizde ise soğuk asfalt serimi yapacağız" diye konuştu.