AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti iktidarı ile birlikte Çorum’un sağlık hizmetlerinde kalite çıtasının yükselerek çağ atladığını söyledi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na kutlama ziyaretleri sürüyor. Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. İhsan Demirbaş, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzman Dr. A.Fahri Şahin, Mali Hizmetler Başkanı Nurettin Arslan, AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret ederek Bekiroğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler.
Çorum’un her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli yatırımlar aldığını dile getiren Bekiroğlu, “Geçmişte sağlık alanında yaşanan sorunları hepimiz biliyoruz. Hastanelerde muayene olmak ayrı bir dert, ilaç almak ayrı bir dertti. Emanet karnelerle insanlar muayene oluyordu. Ancak AK Parti iktidarı ile bunlar tarihe karıştı. Sağlıkta yapılan reformlarla hizmetlerin standardı yükseltildi” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de, müdür yardımcılarıyla birlikte Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’na yeni görevinde başarılar dilerken, eğitim yatırımları hakkında da bilgi verdi.