AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığını söyledi.
Genel seçim çalışmaları kapsamında Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu ziyaret eden Demirbay, yeni Türkiye’nin inşasında görev almak istediklerini belirtti.
Demirbay, Malatya ve Türkiye’ye hizmet için yola çıktıklarını kaydederek, "Yeni anayasa, çözüm süreci ve başkanlık süreci, Türkiye adına büyük önem arz etmektedir. Bu noktada 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçim büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Melik Hüseyin Demirbay’a çıktığı yolda başarılar diledi.
Cömertoğlu, aday adaylarının çok önemli bir yolculuğa çıktığını ifade ederek, "Aday adaylarına hak adına sonuna kadar destek olacağız. Çünkü Uhud’daki okçular gibi yola çıktılar. Gündemde olan anayasanın değişmesi, yeni Türkiye’nin inşası ve insanların beklentisi olan refahın tabana yayılması konusundaki misyonunu karşılayacak olan en iyi isimlerden birisiniz" dedi.