Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu’nun İcra Komitesi, üçüncü ilçe toplantısını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Bafra’da gerçekleştirdi.
Samsun TSO koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, üçüncü ilçe toplantısını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Bafra’da yaptı. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla başkanlığında bir araya gelen kurul, toplantı öncesi bir dizi ziyaretlerde de bulundu
Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla, yeni dönemde yapmayı düşündükleri projeleri Zihni Şahin’le paylaşarak, çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini ifade etti. Herkesin fikrine açık olduklarını söyleyen Ayla, “Kurulumuz, topluma faydalı olabilmek için emek harcayan insanların bir araya geldiği bir çatı sivil toplum örgütü. Temel amacımız, her kesimle işbirliği çerçevesinde girişimcilik ruhunun gelişmesine katkı sağlamak ve girişimciliği özendirmek. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Zeki Murzioğlu ve yönetiminin de desteğiyle Samsun adına yeni dönemde de iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
ŞAHİN’DEN GİRİŞİMCİLİK VURGUSU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise girişimciliğin önemine vurgu yaparak, “Ülkemizde girişimci gençlerimiz olduğu sürece önümüz açık. Benim gençlerden ricam araştırmaya ve geliştirmeye önem vermeleri. Artık mazeret değil, iş üretmemiz lazım. Ülkemizi bir yerlere getirebilmek için üretmeliyiz, çalışmalıyız ve yenilikçi olmalıyız. Gençlerimizden ümitliyiz. Hep birlikte girişimcilik ruhunu topluma yaymalıyız. Bu konuda belediye olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” diye konuştu.
KİBAROĞLU BAŞARILAR DİLEDİ
Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ardından ise Bafra Ticaret Borsası Namık Kibaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Türkiye’nin nitelikli genç girişimcilere her zaman ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Bugünün genç girişimcileri olan sizler, yarının yöneticileri olacaksınız. Sizlere yeni çalışma döneminizde başarılar diliyorum. Genç, dinamik bir yapıya sahipsiniz. Pırıl pırıl genç girişimciler olarak sizlerin Samsunumuz adına önemli çalışmalar yapacağınıza yürekten inanıyorum” diyerek düşüncelerini belirtti.
BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR
Genç Girişimcilerin bir sonraki durağı ise, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Bafra TSO Başkanı Göksel Başar da, genç girişimcilere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başar, “Birlikten güç doğar. Ülkemizi ve kentimizi daha güçlü hale getirmek için girişimcilik ruhumuzu daha da çok geliştirmeliyiz. Bu anlamda hepimize önemli görev düşüyor. Önemli olan birlikte çalışma. Bu konuda sizlere önemli görevler ve sorumluluklar düşüyor. Sizin gibi gençlerin önünü açmak için de bizlere görev düşüyor. İnşallah hep birlikte el ele vererek kentimizi ve ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Çünkü ben o ışıltıyı gözlerinizde görüyorum” şeklinde konuştu.
AYLA’DAN TEŞEKKÜR
Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ardından ise, İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Fatih Can Salur’un Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan salça fabrikasını ziyaret etti. Ziyaretlerini tamamlayan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi son olarak, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’nda olağan toplantısını gerçekleştirerek, gündem maddelerini görüşüp karara bağladı. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla, misafirperverliklerinden dolayı Bafralı yöneticilere teşekkür etti.