Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor genel kurulunda Rıza Karakaya başkanlığında seçilen yeni yönetime eski yönetici Caner Tuna tarafından hayırlı olsun kokteyli verildi.
Ortakent Yahşi Mahallesinde bulunan Golf Kulüpte düzenlenen kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye başkan yardımcısı İsmail Altındağ, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, B.B. Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya, eski ve yöneticiler katıldı.
Başkan Kocadon kokteylde yaptığı konuşmada Caner Tuna’ya teşekkür ederek şunları söyledi;
“Bu buluşma Bodrumspor’un yeni ve eski yönetiminin birlik beraberlik içerisinde olmasının en büyük göstergesidir. Sadece yönetimler değil eski başkanlarımızda yan yana olmalı. Benim için 3. lig çok önemliydi ve 2009 yılından beri hazırlanıyorduk. Hep finalde kaybediyorduk. Takımın final stresi, sakat oyuncular gibi şanssızlıklar ile 3. lig kapısından dönmüştük. Ama bu sezon müthiş bir taraftar desteği ile hatta çocuğumuzla, anne baba ve dedemizle maçlara giderek takıma güç verdik. Üçüncü ligde de başarılı mücadelemiz ile üst liglerde oynama fırsatı yakalayacağımıza inanmaktayım. Ben ayrıca kapanan belde belediyelerimiz, şimdiki mahalle takımlarımız ile dayanışma içerisinde olmaktan son derece mutluyum. Çünkü mahalle takımlarımız Bodrumsporumuzun altyapısını oluşturmakta. Mahalle takımlarımızın maddi anlamda güçlenmesi için de Bodrumspor yönetimi ile birlikte çalışmalar yapmaktayız. Bodrumspor ve mahalle takımlarımız omuz omuza birlik beraberlik içerisinde yürümekte. Son olarak birlik ve beraberliğin olmadığı bir yerde başarı da olmaz diyorum ve bu akşam bu güzel ortamda bulunan herkese katılımları için teşekkür ediyorum”
B.B.Bodrumspor’da 3’üncü dönem başkan olan Rıza Karakaya ise şunları söyledi; "Caner ile 5 yıl, Hasan abim ile de 2 yıl beraber çalıştık. Gerçi her dönem aradım kendisini yönetime girmesi için. Çok uyumlu çalıştık kendisiyle abi kardeş gibi. Caner ile çok güzel günlerimiz geçti, kötü günlerde hep beraber aynı yere yumruk vurduk. Bu kararı da Caner kardeşim ile beraber aldık çünkü kendisi Pazar günleri de burada yoğun oluyor, golfte de çok mesai harcıyor. Oda hani bir dahaki dönem ne kadar katkı verebilirim, maddi manevi ne kadar sizinle koşabiliriz diyerek kendisinin böyle fikirleri olmuştu. Hasan abimi de yine devam edelim diye aramıştım. Kendisi yeni işlerinden dolayı bana ricada bulundu. Ben bütün eski yönetici büyüklerimize, kardeşlerimize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum"