Hamamönü, 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı kucaklamak için gün sayıyor. Altındağ Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri için bölgede son hazırlıklar yapılıyor. Ramazan etkinlikleri sadece Hamamönü ile sınırlı değil… Hamamarkası, Kültür Sanat Evi ve Taceddin Dergâhı da Ramazan’da Ankaralıları ağırlayacak olan diğer yerler arasında yer alıyor.
RAMAZAN, HAMAMÖNÜ’NDE BİR BAŞKA GÜZEL…
Ramazan Ayı için en uygun programların yer alacağı Hamamönü’nde Altındağ Belediyesi tarafından tüm programlar özenle seçiliyor. Sadece Altındağ’dan değil Ankara’nın dört bir tarafından gelecek olan vatandaşlar için her şey düşünüldü. Hamamönü’ne açılacak olan stantlardan çevre düzenlemesine, müzik ve şiir dinletilerinden bölge temizliğine kadar hiçbir ayrıntı gözden kaçmıyor. Ramazan’a sayılı günler kala kala Altındağ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hummalı çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor.
HAMAMÖNÜ’NDE UNUTULMAZ RAMAZAN AKŞAMLARI
Her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da, Ankaralı vatandaşların vazgeçemeyeceği yerlerin başında Hamamönü’nün gelmesi bekleniyor. Hamamönü, iftar programlarının da tek adresi olarak dikkat çekiyor. İşletmeciler, Hamamönü’ndeki iftar programları için rezervasyonların çoktan yapıldığını söylüyor. Binlerce vatandaşın iftar saatinde bölgeyi hınca hınç doldurması bekleniyor.
Birbirinden güzel aktivitelerle Ankaralıları ağırlayacak olan Hamamönü’ne Tasavvuf Müziği damga vuracak. Sema gösterisinin büyüsüne Hamamönü’nde kapılacak olan vatandaşlar şiir dinletileriyle de unutulmaz akşamlara tanıklık edecek. Hamamönü’nü tercih eden vatandaşlar, hem günün yorgunluğunu atacak hem de birbirinden güzel etkinliklerle keyifli vakit geçirecek. Hamamönü’nde ney sesi hiçbir zaman eksik olmazken, en güzel ilahiler de Ramazan Ayı boyunca her gün Ankaralı vatandaşlarla buluşacak.