PTT 1.Lig’in lideri Kayserispor ile, Spor Toto Süper Lig’in lideri Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Karşılaşmasında Kayseri’de kozlarını paylaşacak. Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, “İki ligin liderleri karşı karşıya gelecek. Kıyasıya mücadele dolu, güzel bir maç olacak” dedi.
PTT 1. Lig’in 19. Haftas’ında Gaziantep B.Ş Belediyespor’u mağlup ederek ligde liderliğini sürdüren sarı - kırmızılı takımın, kupa hazırlıkları da devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu karşılaşmalarında, Beşiktaş ile eşleşen Kayseri temsilcisi, 11 Şubat Çarşamba günü siyah - beyazlı ekibi misafir edecek. Kayserispor’un ligdeki liderliğinin sürdüğünü söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, deplasmandan 3 puan ile döndüklerini, takımda morallerin üst seviyede olduğunu söyledi. Pehlivan,” Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var. Takımda moraller çok üst seviyede. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hele ki bu sezon bu daha da kesinleşen bir durum oldu. Çarşamba günü liderlerin güzel bir karşılaşması olacak. Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz” dedi.
MAÇ BİLETLERİ 5 TÜRK LİRASI
Çarşamba günü oynanacak karşılaşmanın biletlerinin 5 Türk Lirası’ndan satışa çıkacağını söyleyen Pehlivan, ”Bilet fiyatları 5 Türk Lirası olacak. Kayserispor Passolig’i olanlar, zaten normal girebilecek. Diğer takımlara ait passolig’i olanlar da 5 Türk Lirası karşılığında karşılaşmaya girebilecek” dedi.
Maç esnasında sahadaki ısıtma sistemlerinin de çalışacağını söyleyen Pehlivan, “ Isıtma sistemlerimiz karşılaşma esnasında çalışacak. Sıcak bir otmosferde güzel bir maç olacak” diye konuştu.