Kısa adı TÜMSİAD olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (KONESOB)’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’ı makamında ziyaret eden TÜMSİAD Konya Şube Başkanvekili İbrahim Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf odaları hakkında Başkan Karamercan’dan bilgi aldı. TÜMSİAD üyelerinin büyük bir bölümünün esnaflardan oluştuğunu hatırlatan Başkanvekili İbrahim Bayrak, bu anlamda KONESOB ve meslek odalarının önemine dikkat çekti.
TÜMSİAD Konya Şubesi yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya’nın meslek odaları, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlik beraberlik içerisinde hareket ettiğini ve bu uyumdan oldukça memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Başkan Karamercan konuşmasında, bu birliktelikle Konya için önemli projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
TÜMSİAD Konya Şubesi Başkanvekili İbrahim Bayrak da dernek olarak her türlü proje ve öneriye açık olduklarını, Konya menfaatleri noktasında TÜMSİAD ve tüm üyelerinin seferber olacağını kaydetti.
Ziyaret sonrası KONESOB yöneticileri ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.