Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2015 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
2023 yılının heyecanı ve şevki ile
2014 yılının cazibe merkezi Melikgazi’nin yatırım ve hizmet dolu yıllarından biri olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi de 2023 yılının heyecanı ve şevki ile daha da ileriye götürecek projelerin temellerinin atıldığını altyapıda, şehircilikte, kentsel dönüşümde, kültürde, sanatta, sağlık ve sporda büyük yatırımların ilçeyi adeta kuşattığını kaydetti.
Gelecek Kuşaklara Anadolu Mirası Olarak
2015 yılının Restorasyon projeleri ile tarihi eserleri sahiplenilerek gelecek kuşaklara Anadolu Mirası olarak bırakılma yılı ilan ettiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mesajında şunları söyledi:
”2015 yılında sizin ve ailenizin yeni yılını kutluyorum. Yaptığımız çalışmalarla, gerçekleştirdiğimiz köklü değişim ve dönüşüm hamleleriyle Melikgazi Anadolu’da örnek ve referans belediye olmuştur. Alt yapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik anlayışından öte sosyal belediyeciliği de ön plana alarak şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz. 2014 yılında önemli sosyal ve fiziki çalışmaları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken; 2015 yılında da şehrimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları hemşerilerimizin desteği ile yapmaya devam edeceğiz”