Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır’a veda yemeği düzenlendi.
10 Şubat’ta milletvekili aday adayı olmak için emekliye ayrılan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır düzenlenen veda yemeğiyle onurlandırıldı.
Emirgan Otel’de düzenlenen yemeğe Zonguldak Valisi Ali Kaban, Bölge İdare Mahkeme Başkanı Neşe Kurt, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Cengiz Sayılgan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in yanı sıra çok sayıda savcı, avukat ve adliye personeli katıldı.
Düzenlenen yemekte konuşma yapan Zonguldak emekli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, “Bugün makamımdan özel eşyalarımı kolilere yerleştirirken üniversite yıllığımı buldum. Üniversite arkadaşlarım benim için yıllığımıza “arkadaşımız Hüseyin yüzünden eksilmeyen gülücükleriyle de ilgi çeker, hep sever, bu arkadaşımız nefret denen sözcüğü öğrenmemiştir” diye yazmışlar. Bu sözler beni duygulandırmıştır. Sizler de beni bu şekilde tanımışsanız ne mutlu bana” dedi.
Veda konuşmasının ardından Özbakır’a plaketler ve hediyeler takdim edildi.