GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, Ankaragücü'nü yenerek 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Kulüp asbaşkanı Fazıl Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrıldıklarını, daha sonra sahalarında Birlik Nakliyat Düzyurtspor'a 1-0 yenildiklerini, geçen hafta da Pazarspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıklarını belirterek, son 3 haftada galip gelemediklerini söyledi.

Ankaragücü ile yarın sahalarında yapacakları maçta hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Ceylan, "Ankaragücü'nü yenerek, 3 haftalık galibiyet hasretine son vereceğiz. Zor bir karşılaşma olacak. Her iki takım da mutlak galibiyet için sahaya çıkacak ancak kendi saha ve taraftarımız önünde oynayacağımız Ankaragücü'nü yenerek kötü gidişatı noktalamak istiyoruz" dedi.

Ceylan, zor olduğu kadar güzel bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini aktararak, "En büyük desteğimiz bu karşılaşmada tribünleri dolduracak taraftarlarımız olacak. Onların maçın son düdüğü çalınıncaya kadar bizi desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.