Bilecik’in Yediler Mahallesi’nde imar sorunları çözümlenen 80 kişi tapularını Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın elinden aldı.
Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yıllardır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar, yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte etap etap tapularını alıyor. Belediye Başkanlığı makamında yapılan tapu teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, imar konusunda yaşanan sorunları tespit ettikten sonra bu sorunların çözümü için gayret sarf ettiklerini ve birer birer çözümlediklerini anlattı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, ayrıca, Yediler Mahallesi’nde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi vererek yeni yapılacak Mahalle Konağı ile seyir terası, alt yapı çalışmaları ve kilit parke taşı çalışmaları konusunda bilgilendirme yaptı. Sohbetin ardından Başkan Bakıcı, tapuları hak sahiplerine tek tek teslim ederek hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Tapularını Başkan Bakıcı’nın elinden alan vatandaşlar da tapularına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadı.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonu’nun çalışmaları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18’inci Madde uygulaması Yediler Mahallesi’nde 718-719-720 ve 721 adalarda yapılarak 80 kişi daha tapularına kavuşmuş oldu.