Bursa’nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösterin bir mobilyacı kardan koltuk yaptı.
İnegöl’de üç gün süren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, beyaz örtü bazıları için ise eğlence oldu. Her kar yağışında alışagelmiş olan kardan adam geleneği, mobilyanın başkenti İnegöl’de bozuldu. İnegöl’de faaliyet gösteren bir mobilyacı, kardan koltuk yaparak dikkatleri üzerine çekti. Gerçeği aratmayan kardan koltuk 4 saatte tamamlandı. "Burası mobilyanın başkenti" dedirten koltuk, ilgi odağı olurken, esnaf ve vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çekinmeyi ihmal etmedi.
Kardan koltuğun mimarı, İnegöl Mobilyacılar Sanayi bölgesi 8. Sokak’ta faaliyet gösteren firmanın sahibi Sinan Can, “Alışılmışın dışında bir şey yapmak istedik ve yaptığımız işe uygun olarak kardan koltuk yaptık. Kardan koltuğu dört saatte tamamladık. Gerçeği bu kadar kolay olmuyor. Gerçeğinin kanepesi bir gün sürüyor ama kardan kolay bir şekilde böyle eğlenceli güzel bir şey yaptık” dedi.
Kardan koltuğu yapmaya başladıklarında vatandaşın pek anlam veremediğini ifade eden Can, bitirildikten sonra koltuğun çok beğenildiğini de sözlerine ekledi.