Antalya’nın Kumluca ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Eğitimi Usta Öğreticiliği Kursu açıldı.
Kumluca Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Trafik ve Çevre Bilgisi Usta Öğreticiliği ile Direksiyon Eğitimi Usta Öğreticiliği Kursu açıldı. Kursun ilk gününde Mimar Sinan Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir ve kursiyerler katıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir törende yaptığı konuşmada, bu kursların daha önce Antalya il merkezinde verildiğini, yoğun talep üzerine Kumluca ilçesinde de verilmeye başlandığını belirtti.
Tekdemir, “Bu kurslara şu ana kadar 36 kursiyer başvurdu. Kayıtlarımız 10 Nisan’a kadar devam edecek. Kurslar Kumluca, Demre, Kemer ve Finike ilçelerindeki direksiyon eğiticisi olmak isteyenlere veriliyor” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin ise kursların önemini vurgulayarak, 200 saat sürecek olan kurslarda 5 ayrı branşta ilgili eğitimcilerin görev yapacağını bildirdi.