Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında, gece gündüz demeden Manisa ve ilçelerini dolaşan MHP Manisa Milletvekili aday adayı Ali Özbayram, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesini ziyaret etti. Burada Şube Başkanı Mehmet Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Özbayram, hedeflerini ve projelerini anlattı.
Özbayram, aday adaylarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "7 Haziran da yapılacak olan genel seçimlerde MHP’den Manisa Milletvekili aday adayı olarak sizlerle beraberim. Her aday adayı arkadaşım gibi bende sizlerle tanışmak için ve 7 Haziran da yapılacak genel seçimlerle partimizi iktidara taşımak için buradayım. Çıktığımız bu yolda sizlerle beraber tüm halkımızı kucaklayarak partimiz MHP’yi birinci parti yaparak halkımızın yıllardır özlemini çektiği iktidarı inşallah bu dönem yakalayacağız. Bizler tüm MHP aday adayı arkadaşlarla beraber birlik ve uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yine genel merkezimiz nezdinde adaylığımız kesinleştikten sonrada bugün olduğu gibi yine hep beraber omuz omuza çalışıp MHP’yi Manisa’da ve Türkiye’de iktidara taşıyacağız. 7 Haziran inşallah MHP’ için dönüm noktası olacak” diye konuştu.