Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, Ergani ilçesindeki evinde başından silahla vurularak ağır yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek, evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavisi süren, Mutlu Kaya’yı ziyaret etti. Ziyaretin ardından doktorlardan Kaya’nın durumu hakkında bilgi alan Yalar, kadına şiddeti her zaman kınadığını söyledi. Yalar, "Bu yönde hükümetimizin kadına şiddet konusunda aldığı caydırıcı tedbirler var. Ancak buna rağmen bu tür üzücü olaylarla karşılaşabiliriz" dedi.
HDP SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ
Yalar daha sonra seçim çalışmaları kapsamında Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Mardinkapı ve Balıkçılarbaşı esnafını ziyaret eden Yalar, daha sonra Sur ilçesinde bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim bürosunu ziyaret etti.
AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, esnaf gezisi sırasında Mardinkapı semtinde bulunan HDP’nin seçim bürosunda partililerle sohbet etti. Partililerle konuşan Yalar, "Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Buraya sizleri ziyarete geldik. Bizim tek temennimiz seçimleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan atlatmaktır. Biz seçimlerin huzur ve barış ortamı içerisinde geçmesini istiyoruz" diye konuştu.