Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, partisinin il binasının açılışı için cumartesi günü Adana’ya gelecek.
Anadolu Partisi Adana İl Başkanı Necati Erdem, aralarında Namık Akay, İlker Gezerşen, Tuncay Karakoca, Mustafa Bilir ve Necdet Çömelek gibi isimlerin bulunduğu parti yöneticilerini kamuoyuna tanıttı.
Seyhan Oteli’nde tanışma toplantısı düzenleyen Necati Erdem, partisinin Türkiye’de iktidar olmak için kurulduğunu söyledi. İnsanlar arasından hiçbir şekilde ayrım gözetmeden, Türkiye’nin ve cumhuriyetin geleceği için çalıştıklarını anlatan Erdem, "Partimiz Türkiye’de bir ihtiyaçtan doğdu ve kuruldu. Merkezine insanı koyan politikalarla iktidar için çalışıyoruz" dedi.
Türkiye için Anadolu Partisi’ni köprüden önceki son çıkış olarak değerlendiren Başkan Erdem, “Partimizdeki herkes kurtuluş harbindeki gibi bir mücadele özverisiyle çalışıyor. Anadolu Partisi ampul karanlığından, aydınlığa çıkışın yoludur. Bizler muhalefet olmak için değil, iktidar olmak için kurulduk. Elimizden kayıp giden ülkemize sahip çıkmaz için varız diye konuştu.
Erdem, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın, cumartesi günü il binasının açılışını gerçekleştireceğini kaydetti.