Elazığ’da Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü öğrencileri tarafından yıl sonu sergisi açıldı.
Elazığ Park23 Alışveriş Merkezi’nde açılan sergiye, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Bilim ve Sanat Merkezi Okul Müdürü Zafer Şaştım, Eğitim Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, Bilim ve Sanat Okulu öğretmenleri ile öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Serginin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, "İlimizde bu tür çalışmaların öğrencilerimiz tarafından olması bizleri fazlaca mutlu ediyor. Açıkçası şu an çok şaşkınım. Sergide o kadar anlamlı ve zekice çalışmalar yer almış ki bu durumda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür çalışmalar ilimiz açısından da eğitim kalitemiz açısından da oldukça önem arz etmektedir. Ben bu anlamda tekrardan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarıların devamını diliyorum. Biz her zaman destekçileri olarak yanlarında olacağız" dedi.
Konuşmasının ardından sergiyi gezen İl Milli Eğitim Müdürü Bağlıtaş ve protokol üyeleri sergideki eserler hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.