Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’de ve Adana’da hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için mücadele ettiklerini belirtti.
Çalışmaları kapsamında CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ve Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer’in yanı sıra partililerle birlikte Seyhan’ın mahallelerini dolaşan Zülfikar İnönü Tümer’in bu seferki durağı Hacı Bayram ve Obalar Mahallesi sakinleriydi.
Mahalle sakinleri, esnaf ve kıraathanelerdeki vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Tümer, “Halkın yoksullaştırıldığı bir dönemi geride bırakmak istiyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal ve ekonomik çözüm önerileri vatandaşlarımızın haklı takdirini kazandı. Bizler de milletvekili adayları olarak bu önemli projeleri halkımıza bir bir anlatmaya gayret ediyoruz” dedi.
Son günlerde meydana gelen saldırıların, şiddetin ve intiharların halkın psikolojisinin ne denli bozulduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Tümer, “Özellikle son günlerde maddi olanaksızlıklara dayalı şiddet, saldırı ve intihar olaylarına Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da sıkça rastlıyoruz. İnsanların artık parasızlıktan, çaresizlikten kurtulmalarını, hayatlarını refah içinde sürdürmelerini istiyoruz. Bu nedenle çağdaş ve refah düzeyi yüksek bir Türkiye oluşması için yoğun bir mücadele örneği sergiliyoruz. Hep birlikte huzur içinde yaşamak istiyoruz” diye konuştu.