Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen “Giresun Alışveriş Günleri” etkinlikleri 15-18 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı giyim, ayakkabı, bijuteri, pastane, optik, mobilya ve halı firmalarının katıldığı etkinlikte tüm ürünlerde indirim uygulanmak suretiyle tüketiciye yeni yıl hediyesi sunulması hedefleniyor.
Geleneksel hale gelen ve komşu illerden gelen tüketicilerinde ilgi gösterdiği Giresun Alışveriş Günleri hakkında açıklamada bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu “Türkiye’de ilk kez yerel düzeyde düzenlenen ve geleneksel hale getirilen bu etkilik ile tüketici ve firmalarımızı buluşturmak, rahat ve uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı sunmak amaçlanmıştır. Tüketicide yerel firma bilincinin artırılması, Giresun ekonomisine katkı sağlanması adına başlatılan süreç devam etmektedir. İhtiyaç sahibinden öğrenci bursuna,Giresunspor’dan sosyal aktivitelere kadar yerel firmalarımızın katkısının olduğu Giresun’da tüketici düzeyinde bu bilinci artırmak ve ekonomik canlılık sağlamak adına yapılan bu etkinliğe tüm hemşerilerimizi ve Giresun’da ikamet eden misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.