İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çocuklar, Karşıyaka Belediyesi tarafından kültür, sanat ve spor olmak üzere 21 branşta açılacak yaz okulları sayesinde hem öğrenecek hem de eğlenecek.
Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak basketbol, voleybol, futbol, kaleci okulu, yüzme, judo, satranç, okçuluk, jimnastik, tenis ve masa tenisi branşları için kayıt başlarken 18 Haziran’da başlayacak kurslar iki ay sürecek.
KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK
Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 7-13 yaş grubuna yönelik düzenlenen drama, resim, ebru, heykel ve İngilizce kursları için de 8-19 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek. 29 Haziran’da başlayacak ve 28 Ağustos’ta sona erecek kurslar ücretsiz olacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 10-14 ve 15-30 yaş gruplarına yönelik düzenleyeceği tiyatro kursu için kayıtlar, 1 ile 26 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Ayrıca, Karşıyaka Belediye Konservatuvarının keman, piyano, bağlama ve gitar kurslarına katılmak için 25- 30 Haziran tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.