Ekonomist Dergisi’nce düzenlenen “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” araştırması ödül töreninde SANKO Holding, 7 şirketle listeye en çok şirketi giren gruplar kategorisinde ödül aldı.
İstanbul Conrad Otel’de yapılan ve TEB ve Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen Anadolu 500 ödül törenine, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Ekonomist Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu katıldı. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, Sanko Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suavi Erengül, Sanko Pazarlama Genel Müdürü Vedat Başsimitçi ve Sanko Enerji Pazarlama Genel Müdürü Cem Aşık’ın da katıldı törende, SANKO Holding, listeye en çok şirketi giren üçüncü grup olarak ödüllendirildi.
TEB Kurumsal Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yarımcısı Levent Çelebioğlu, SANKO Holding’in ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu’na takdim etti. Bu arada, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, törende yaptığı konuşmaya, Çağ Üniversitesi öğrencisi Özgecan Aslan’ın hunharca katledilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Ateş, bir kız çocuğu babası olarak Özgecan Aslan olayının kendisi üzerinde çok farklı bir üzüntüye yol açtığına vurgu yaptı.