PTT 1. Lig’de bu akşam oynanacak Bucaspor-Manisaspor maçında konuk takım taraftarları için satışa sunulan biletlerin fiyatları 500 lira olarak açıklandı.
PTT 1. Lig’de tehlikeli bölgede yer alan ekiplerden Bucaspor ve Manisaspor bu akşam saat 20.00’de Yeni Buca Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bucaspor, rakip taraftarların maça gelmesini engellemek için tepki toplayan bir karar aldı ve misafir tribünün bilet fiyatlarını tam 500 lira olarak açıkladı. Daha önce İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu ilk olarak misafir takım seyircisinin müsabakaya alınmayacağını açıkladı. Ancak bugün bu karar değiştirilerek, Manisasporlu 450 taraftarın maçı tribünden izleyebileceği belirtildi.
500 TL’YE BİLET
Kararın değiştirilmesi üzerine Bucaspor yönetimi, Manisasporlu taraftarların takımlarını desteklemesini engellemek adına misafir takım tribünü için bilet fiyatlarını 500 lira olarak ilan etti. Bucaspor taraftarı için ise bilet fiyatları 15, 3, 2 ve 1 liradan satılıyor.
Öte yandan Bucaspor, Passolig Kartı bulunmayan taraftarlara yönelik yaptığı açıklamada, Manisaspor maçına gelmek isteyenlerin hem Passolig Kartı çıkartma bedeli hem de Manisaspor maçının bilet bedelini karşılayacağına dair bir açıklama yayınlamıştı.