Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencileri, Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Müdürlüğü’ne teknik ziyarette bulundu.
Gediz Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencilerini, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, UOSB Müdürü Vedat Altay, İdari ve Mali İşler Bölge Md. Yrd. Ramazan Yeşildeniz karşıladı. Uşak Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ile birlikte kahvaltı yapan öğrencilere UOSB hakkında slayt gösterisi desteğinde çeşitli bilgiler sunuldu.
Yöneticiler, öğrencilerin gelecekle ilgili beklentilerini tek tek sorarak güzel tavsiyelerde bulundular ve kendilerine yöneltilen soruları da cevaplayarak genç misafirlerini çok yönlü olarak bilgilendirdiler.
Gediz Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman, UOSB Yönetim Kurulu’na öğrenciler ve Gediz MYO adına teşekkür etti.
UOSB ziyaretinin ardından Dumlupınar Şehitlik Abidesi, Atatürk Evi ve Dumlupınar Müzesi’ni gezen öğrencilere, Atatürk Evi’nde emekli bir astsubay tarafından Dumlupınar Savaşı hakkında bilgiler verildi.(MA-EFE)