Ordu’nun Fatsa ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği konferans Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.
Düzenlenen konferansa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Garnizon Komutanı Salih Gödek, İlçe Jandarma Komutanı Halit Gülten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, FATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ferhun Okan ve çok sayıda davetli katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren FATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ferhun Okan, "İnanıyor ve biliyoruz ki kadınlarımızın hayata daha fazla tutunmaları ve sosyal bir hayata ulaşmaları yegane koşulumuz ve en büyük arzumuzdur” dedi.
Genel olarak kadın kimliği ve kadının mutluluğu hakkında bilgiler vererek bir takım formüller sunan Konuşmacı Nurten Ceceli Alkan, “Kadının mutluluğu çok önemlidir. Önemli formüller vardır. Bu mutluluk formülleri hayata tutunmamızı sağlar. Kadınsanız kesinlikle ilim sahibi olmanız gerekiyor. Birilerinin kuklası olmadan yaşamanız gerekiyor” dedi.